Studenten

Skriv ut | Senast uppdaterad: 2017-03-09
Studenter från SGY
Att ta studenten är en riktig höjdpunkt i livet. Dina skolår och det liv du är van vid är slut, och vuxenlivet väntar. Det är spännande, roligt, förväntansfyllt, men också kanske lite sorgligt och läskigt. Mycket händer de sista månaderna under din gymnasietid. Här vill SGY ge dig information och tips hur studenten blir lyckad på alla sätt.

Information om studenten 2017

SGY ordnar traditionell mösspåtagning, studentlunch, studentfotografering, avslutningsfika och utspring för alla studenter. Under studentlunchen delas stipendier ut till elever som utmärkt sig för sina goda insatser under åren på SGY. Du kommer att få ett informationsblad av din mentor med datum och tider i slutet av VT.

Studentskiva

Eleverna på SGY ordnar många studentskivor på egen hand under våren. Arbetet med studentskivorna börjar redan under hösten. Eftersom det är vanligt att ni som elever anlitar firmor som fixar studentskivan åt er, och att ni då skriver på avtal av olika slag, vill vi hjälpa er med information och en checklista vad man ska tänka på. Du hittar informationen till höger under Inför festen.

Foto: Photomic