Ombyggnad

Skriv ut | Senast uppdaterad: 2016-08-23
Höstterminen 2014 stod våra lokaler färdigrenoverade och vi kan nu njuta av fräscha, ljusa och välkomnande lokaler.

Under läsåret 13/14 genomgick SGY en stor ombyggnad under drygt ett års tid för att bli en modernare skola med anpassade lokaler. Vi fick en ny cafeteria, fler uppehållsrum för våra elever, nya klassrum och fräschare ytor i övrigt.

 

Under byggnationen såg det ut så här!

  

 

Här är vår Nybyggda cafeteria
Skolans nya cafeteria 

Arkitektbilder på skolan efter ombyggnation

Skiss av skolans nya cafeteria som flyttas från källarvåningen till plan 3.

Cafeterian efter ombyggnaden

                                                                                                                                                          

Biblioteket, som även det kommer att byggas på plan 3.

 Biblioteket efter ombyggnad

 

Den gamla entrén mot Huddingevägen öppnas åter efter många år och blir skolans huvudingång. Skolans blivande huvudingång

Bildmaterialet kommer från ORIGO arkitekter
Här är en länk till ORIGO arkitekters hemsida (öppnas i nytt fönster)