Studentlunch och stiendiater 2018

Skriv ut | Senast uppdaterad: 2018-05-29
Den 23 och 24 maj bjöds alla våra blivande studenter på studentlunch i skolans Restaurang 3FEM2. De serverades en läcker kycklingrätt och till efterrätt rabarber med pannacotta och glass.

Rektor talade och stipendier delades ut till några elever. Du kan läsa motiveringarna här nedan.

Studentlunch

Hossein Abu Baker, HRHOT14
Motivering:
"Hossein har under sin tid på sågbäcksgymnasiet uppvisat en enorm utveckling".

Filip Sundberg, BMÅ15. Filip fick sitt stiendium från Alcro Färg!
Motivering:
"Filip har visat goda studieprestationer, stort yrkesintresse och gott kamratskap".

Gustav Jacobsén, BFP15

Motivering:
"För dina utmärkta insatser under de tre åren på Sågbäcksgymnasiet. Du har visat både lojalitet och kamratskap och från allra första dagen har du inte låtit dig hindras i dina studier utan utvecklat dina förmågor på ett målmedvetet och fokuserat sätt".

Ehsanullah Mir Afzal, BFS15
Motivering:
"Denna elev tar verkligen ansvar för sina studier. Trots att det svenska språket varit en knepig utmanare har kunskapstörsten till slut segrat – med fina betyg som resultat. Eleven är en god kamrat och en förebild som även tar ansvar för andra elevers studier. Genom elevens närvaro skapas en studiekultur där trivsel, goda relationer och samarbeten frodats. Eleven har en målsättning – att komma ut i världen – inte för sin egen skull – utan för att förbättra den! Ehsan – en nutida musketör som visar att mottot ”En för alla, alla för en”, gäller än idag!!!"

Mirriam Rose Odhiambo, VO15
Motivering:
"För engagemang, gott kamratskap, visat lugn, förmåga till lågaffektivt bemötande och effektiv kommunikation i krissituationer, för att på ett moget och självständigt sätt visat sig förberedd för yrkesområdet och överlag
strålande studieresultat. Lycka till i framtiden!"

Nikita Potapenka, RL15A
Motivering:
"Stort engagemang och intresse för yrket, god närvaro och har varit en bra ambassadör för skolan".