BF1 i samarbete med minfritid.nu

Skriv ut | Senast uppdaterad: 2013-03-26
Eleverna i årskurs 1 på SGY´s Barn- och fritidsprogram, ska den 17-18 maj i år vara värdar på Huddinge Kommuns stora Fritidsmässa för personer med funktionsnedsättning.

Minfritid.nu är den största fritidsmässan i Sverige som vänder sig till personer med en funktionsnedsättning. År 2011 hade mässan 4000 besökare under bara två dagar. Fritidsaktörer av olika slag och personer med funktionsnedsättning träffas och berikar varandra. Mässan fungerar även som en mötesplats där nya kontakter kan tas och där nya samverkansformer kan uppstå.

I år går den av stapeln den 17-18 maj i Björkängshallen i Huddinge och våra elever kommer vara funktionärer under mässan.

Denna dag blir en examinationsdag för eleverna i kursen Pedagogiskt Ledarskap, där några av målen är att kunna bemöta människor, kommunicera och vara delaktiga i olika typer av organisationer och ledarskapsarrangemang.

Detta är ett samarbete mellan Fritidsförvaltningen i Huddinge och SGY´s Barn- och fritidsprogram.

Här kan du läsa mer och även anmäla ditt intresse för att delta på mässan. (Öppnas i nytt fönster)