Barnens dag

Skriv ut | Senast uppdaterad: 2017-05-10
Massor av aktiviteter, lekar och smarrigt fika blir det när SGY´s Hotell- och turismelever hjälper till på Barnens dag den 7 september i Södertälje!

Föreningen Barnkraft, i samarbete med Södertälje kommun, anordnar en dag i barnens anda. Elever från SGY´s Hotell- och turismklasser HTT12 och HTT11 kommer att hjälpa till vid olika stationer och genom att informera och vägleda besökare.

Information om Barnens dag

mer om barnkraft:

Barnkraft är en ideell förening som arbetar stärkande, förebyggande och informerande mot sexuella övergrepp på barn och ungdomar.
Barnkraft arbetar direkt ut mot barn och ungdomar med ett pedagogiskt framtaget material, för grundskolan.

Barnkraft föreläser för vuxna som önskar mer information och mod att agera.
Barnkraft vill verka för att att alltid arbeta utifrån en positiv anda, trots det svåra ämnet.

Här kan du läsa mer om föreningen Barnkraft.