Fotbollsgymnasium

Skriv ut | Senast uppdaterad: 2018-10-16
Satsar du på en framtid som fotbollsproffs? På Sågbäcksgymnasiet kan du dessutom klara dig igenom gymnasieutbildningen. SGY erbjuder NIU inom fotboll!

Elever spelar fotboll

SGY samarbetar med Huddingegymnasiet, Huddinge IF och Hammarby Fotboll. Vi har av Svenska Fotbollsförbundet certifierats för att bedriva Fotbollsgymnasium, NIU

NIU fotboll innebär
Fotbollsgymnasiet (NIU) vänder sig till dig som verkligen vill elitsatsa och samtidigt klara av dina gymnasiestudier.

Svenska Fotbollförbundet avgör hur många elevplatser SGY tilldelas och beslutar efter provträning vilka elever som antas till NIU.

Ansökan till NIU-fotbollsgymnasier sker via SvFF´s ansökningssida senast 1 december.

Ansökan NIU fotboll

Huddinge IFs loga   Bild på Hammarby fotboll   Bild på Svenska fotbollsförbundet

Lärare och tränare inom Hammarby Fotboll:
Bo Wester, 0730-390 703
bo.wester@hammarbyungdom.se

Håkan Jensgård
hakan.jensgard@hammarbyungdom

För mer information om utbildningen
får du gärna kontakta någon av våra studie- och yrkesvägledare.