Individuellt alternativ, Klippan

Skriv ut | Senast uppdaterad: 2017-03-06
Individuellt alternativ är för dig som saknar behörighet till ett nationellt program. Utbildningen utformas efter dina behov och förutsättningar och ger dig en möjlighet att gå vidare till annan fortsatt utbildning eller till arbete.

Klippan erbjuder en lugn och samlad arbetsmiljö, där lärarna är nära till hands för eleverna. På Klippan kan du kombinera studier i grundskoleämnen med praktik eller arbete. I samråd med mentor utformar du din egen studieplan.

Klippan finns i egna lokaler på Elektronvägen 4, 5 tr i Flemingsbergsdalen nära pendeltågstation och bussar.

Du som är intresserad har möjlighet att besöka oss och under några dagar prova på hur det är att gå på Klippan. Ta kontakt med vår studie- och yrkesvägledare så bokar vi tid för ett möte.

Har du frågor?

Kontakta studie- och yrkesvägledare